Cégünk számára rendkívül fontos az igényes és egységes arculat kialakítása ügyfeleink számára minden területen!

Egy vállalkozás jól kialakított arculata prezentálja annak mérvadó értékeit, céges filozófiáját és hosszútávú terveit. Az Ön arculatának jól strukturált tervezése során, a cél, egy összefogó egységes kép megalkotása. Ebben, tapasztalt szakembereink segítségére lesznek. Ez egy többrétű aprólékos folyamat, melynek előrehaladtával, eggyel közelebb kerülhet vágyai megvalósításához.

Arculattervezés
Egy vállalkozás jól kialakított arculata prezentálja annak mérvadó értékeit, céges filozófiáját és hosszútávú terveit.

Piackutatás

A kutatómunka az elsődleges és legnélkülözhetetlenebb lépés, mivel ennek segítségével feltérképezhetjük az Ön cégét, aktuális versenytársaival összevetve. A adatgyűjtés során megismerkedünk termékeivel, szolgáltatásaival, ezzel is biztosítva a minőségi munkafolyamatot. További elemezzük vállalkozásának profilját, célcsoportjait és célkitűzéseit, így megkönnyítjük a további tervezési folyamatokat.

Piackutatás
Ötletelés

Ötletelés és Skiccelés

A második lépés a kreatív elmélkedés arculatának leendő logójáról és tervezetek készítése az Ön cégének irányelveit követő rajzok és szöveges formák próbálgatásával. Ez néha időt igénylő procedúra, de nem érdemes siettetni, mivel az megszülető kezdetleges alakzatok kézzelfogható bizonyítékai az Ön által kívánt minőség megteremtésének. Ezt követően közös konzultálás folyik, a lehetséges szín- és formavilág tekintetében, majd következhet a gépi tervezés.

Grafikai tervezés

Az elkészült skiccekből elkészítünk Önnek pár lehetséges variációt, profi számítógépes eszközeink segítségével. Célunk minőséget teremteni, ami az igényeit kielégíti. A tervekből alkotunk élethű látványterveket is, ami hasznos eszköz a döntéshozásban.

Tervezés
Konzultálás a tervezésről

Konzultáció az esetleges módosításokról

A bemutatott látványtervek alapján, két irányvonal lehetséges. Az egyik, ha tud választani az eddigi tervek közül, ami azt jelenti, hogy egyből sikerült megalkotnunk elképzeléseit. A másik lehetőség, hogy tud választani terveinkből, amin esetleges módosításokat igényel. Ezesetben, elkészítjük azt a végleges variációt, ami így már megfelelő a további folyamatokat tekintve.

A kialakult arculat véglegesítése

Amikor már az elkészült arculat látványos, egyedi képet alkot cégéről, készíthetünk további arculati elemeket, amelyekre szüksége van, vállalkozásának felélénkítése céljából. Ilyen termékek lehetnek, igényes katalógusok, prospektusok, reszponzív weboldal vagy webshop, elegáns névjegykártya, szórólap, plakát, bélyegző, egységes boríték és levélpapír, dekorációs kellékek, mint autómatrica vagy üzletdekoráció, valamint reklámajándékok, mint például, golyóstoll, bögre, pendrive és bármi a reklámját elősíti.

Arculat véglegesítése