Cégünk számára fontos a kiváló megjelenés, minden reklámfelületen. Egy minőségi csomagolás előtérbe helyezi termékeit vásárlói előtt.

Minden bolt és üzlet polcai tömve vannak szebbnél, szebb küllemű árukkal. Ahhoz, hogy a vásárlók az Ön termékét válasszák, alig pár másodperc alatt, míg végig pásztáznak a kínálaton, egy látványos megkülönböztethető megjelenéssel és egy egyedi minőséget sugalló design-al rendelkező csomagolással kell felhívnia a figyelmet!

Amire garantáltan odafigyelünk:

• az aktuális marketing trendek figyelembe vétele,
• az általános hatósági követelmények betartása,
• a kötelező fogyasztói igényeknek való megfelelés.

Csomagolás tervezés
Falt karton

Faltkarton

A faltkartonok nagy előnye, hogy rengeteg lehetőséget rejtenek magukban a formaalkotás tekintetében, valamint a márkakoncepció fontos részét képezik.
Nálunk a tervezésen túl, lehetősége van formalakkozásra, UV-lakkozásra, valamint dobozához igényelhet speciális pára. és zsírálló lakkszerű bevonatot, és műanyag fóliás ablakozást is.

Reklámtáska

A reklámtáskák a mai napig népszerű marketing eszközök. Nálunk rendelhet bármilyen méretben, bármilyen színben, vagy akár egyedi grafikával egyaránt. Papír, műanyag, esetleg vászon táska érdekelné? Jó helyen jár! Sodrott, szalag, zsinórfüles táskák készítésését is vállaljuk!

Reklámtáska
Bag in Box

Bag in Box

A legmodernebb trendeket követve, innovatív csomagolást tervezünk Önnek borászati termékei számára!

Etikett, címke

Az etikett olyan öntapadó címke, melyre nyomtatható logó, grafika, vonalkód, címzés, illetve bármilyen állandó vagy változó szöveg.

Etikett, címke
Bor és pálinka címke

Borászoknak – Pálinka készítőknek

Saját bort vagy pálinkát készít? Akkor szüksége lehet egy tetszetős címkére, melyet igényeinek megfelelően elkészítünk és legyártunk!

Honosítás

Külföldi termékek csomagolásának magyarosítását is vállaljuk!

Honosítás
Virágdoboz

Díszdoboz

Gyönyörű csomagolás, rengeteg lehetőség! Virághoz, ékszerhez, fából, papírból vagy műanyagból.

POS termék tartók

Displayek, POS termékek, kínálók és árutartók tervezését, kivitelezését bízza ránk!

Hőmérő-tartó

Vissza

Arculattervezés

Tovább

Reklámajándék