Célunk olyan reszponzív és modern weboldalak készítése, melyek hatékony eszközeivé válnak, cége fellendítésének!

Még nem rendelkezik weboldallal? Esetleg igen, de nincs megelégedve vele, vagy bővítené a régit?

A mi dolgunk az, hogy ezekben Önt segítsük! Olyan weboldalt készítünk Önnek, ami minden igényét kielégíti és vállalkozását is felturbózza. Dinamikus és statikus weboldalt egyaránt vállalunk.

Miért van szüksége profi webes megjelenésre?

Évekkel ezelőtt még a szórólapok, óriásplakátok, és újsághirdetések az első helyen szerepeltek reklámja legjobb eszközeiként, ám ma már a webes jelenlétnél nincs fontosabb, mivel a leendő vásárlók túlnyomó része manapság a számára érdekes termékekkel kapcsolatban a számára weboldalak között keresgél először. A vásárlók jelentős része a megnyerő weboldaladat kutatja fel először!

Weboldaltervezés
Domain név választás

Domain név foglalás

A weboldalak sikere és minősége, egy egyedi, erős domain név választásával kezdődik. Ha ez a név könnyen megjegyezhető és hangzatos, máris jó úton halad! Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Tervezés/Design

Egy kidolgozott cégarculat formai jellegzetességei, rendkívül megkönnyítik a kezdeti irányvonalak kidolgozását. Jelenleg számtalan előre elkészített template választható, mindenki számára, akinek nincsen konkrét elképzelése a weboldal külalakját tekintve. Ám akik pontos elképzelésekkel érkeznek hozzánk, azoknak megtervezzük és kidolgozzuk a kívánt weblapot. A tervezés a weboldal szerkezetének kialakításával kezdődik, mely majd végleges formájában, megkönnyíti az oldal mondanivalójának megfelelő prezentálását.

Tervezés
Programozás

Programozás/Tartalom

Ha kidolgozott látványtervek elkészültek, és közös konzultáció után az ügyfél megfelelőnek találja, megkezdődik a weboldal programozásának folyamata, valamint a szöveges és képi elemek előkészítése beágyazása.

Tárhely biztosítás

Minden elkészült weboldalnak szüksége van egy tárhelyre, amely az oldal interneten való elérhetőségének alapfeltétele! Ha csak egy ismertető jellegű, általános oldalt szeretne, akkor elegendő egy ingyenes tárhelyet használni, ám ha fontos céljai vannak hosszú távon, akkor érdemes a haladó webszervereket választani, melyeknek költsége hamar megtérül.

Webszerver
Kereső optimalizálás

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimálizás (SEO) szerepe az új weboldalak születésekor azért fontos, mert célja az, hogy a minél hamarabb honlapjára irányítsa ügyfeleit, vásárlóit. A Google-ben való elhelyezkedés javulását, a megfelelő metadatokkal, opcionális kulcsszavakkal, és a keresőmotorokban való megjelenési ráta módosításával éri el.

Vissza

Reklámajándék

Landingpage-jobbranyil

UV nyomtatott termékek