HATÁSOS REKLÁMDEKORÁCIÓ

Felmérés, Tervezés, Installáció

Szezonális vagy hosszútávú

Cégünk számára rendkívül fontos az igényes és egységes reklámdekoráció kialakítása ügyfeleink számára minden területen! Kérjen árajánlatot az info@reklamkovacs.hu email címen dekorációs igényeivel kapcsolatban!

Reklámdekoráció

Sok lehetőséget kínálunk dekorációs termékeinkből, melyek garantáltan fellendítik vállalkozását!
Bízza ránk üzletének, járműveinek egységes dekorációját, valamint ha szüksége van hirdető felületekre, nálunk mindent megtalál egy helyen!

(Üzletdekoráció, 2D – 3D autófóliázás, Óriás tábla, Reklámtábla, Világító tábla, Megállító tábla, Nyitva-Zárva tábla, Eladó tábla, Anyagában színes feliratok, Cégér, Fríz, 3D dekoráció, XPS lapok, XPS tábla 3D, Bolt dekoráció, Széles formátumú nyomtatás, Roll Up, Zászló, Molinó, Banner, Címke, Matrica, Műgyanta matrica, 3D matrica, Biztonsági fólia, Vinil fólia, OneVision fólia, Blacklight fólia, Citylight átvilágítható fólia, Mágnesfólia, Homok fúvott fólia, Lamináló fólia, Krétafólia, Információs tábla, Információs rendszer)

Üzlet dekoráció

Üzlet dekoráció

Reklámdekoráció elképzeléseivel, terveivel forduljon hozzánk, mert mi segítünk megalkotni a megálmodott dekorációt a kezdeti aprólékos felmérésektől kezdve, a grafikai tervezésen át, egészen a végső installációig! Bízza ránk üzlete megjelenését! Arculatörző, látványos (és ami a legfontosabb) vendégeit csalogató design ötletekkel látjuk el cégét.

Jármű dekoráció

Autó dekoráció

Reklámdekorációs lehetőségek:
• Részletes konzultáció
• Felmérés
• Grafikai tervezés
• Látványtervek küldése
• Módosítások, variációk
• Nyomdai gyártás
• Autódekoráció (Dekorációs kivitelezés)

Keretes plakát

Keretes Plakátok

Egy szép hírdetést, képet, vagy plakátot könnyedén feldobhat egy szép kerettel, mellyel nyomatékosíthatja művének mondanivalóját, így reklámjára mégtöbb figyelem összpontosulhat.
Nálunk készíthet keretet reklámeszközének fából, fémből, üvegből, műanyagból.

Óriás tábla

Óriás tábla

Az óriás táblák tulajdonképpen acélszerkezetes nagyméretű reklámeszközök, melyek használhatók konkurencia ellen, új projektek bemutatására, útbaigazításra, és általános hirdetésekre. A felhelyezett dekoráció hosszú távon is tartós, viszont ha az ügyfelek igényei azt kívánják, akkor könnyen cserélhető. Webes kampányok esetén kiváló megoldás!

Roll-up dekoráció

Roll-up

Ha beltéri reklámeszközre van szüksége, akkora Roll-up megfelelő választás. Kiváló vizuális megjelenést kínál cégének, könnyen szállítható, mivel a grafikát a roll-up testbe egyszerűen feltekerheti. A roll-up filmet csak egyszer kell megvenni, mivel a grafika bármikor cserélhető. Alkalmas információs felületnek, dekorációs eszköznek, prezentációhoz, vagy termékbemutatókhoz is egyaránt.

Reklámtábla

Reklámtábla

Kisméretű üzleti dekorációs eszközöktől, egészen az óriás méretű hirdető táblákig, nálunk mindenre van megoldás. Gazdaságos, könnyen előállítható dekor kellékek, melyek látványosan és egyszerűen demonstrálják mondanivalóját. Minőség és ár-érték arányban az egyik legmegfelelőbb eszköz a reklámgrafika területén. Reklámtábla készíthető vaslemezből, műanyagból, és plexiből.

Megállítótábla

Megállítótábla

Hasznos dekorációs kellék, ha szeretné, hogy felfigyeljenek reklámjára. A legmegfelelőbb tábla anyagi minőségét meghatározza, hogy milyen helyszínen kívánja elhelyezni. Készülhet fából, alumíniumból, műanyagból, vagy kréta fóliával is rendelhető. Alkalmazható boltokban, irodaházakban, üzletekben, bárhol ahol szeretne tájékoztatást nyújtani ügyfelei részére.

Zászlók

Zászló

Ha szüksége van dekorzászlókra, nemzeti zászlókra, asztali zászlókra, beltéri dekorációkra, strandzászlókra és a hozzá tartozó rudakra, kiegészítőkre, jó helyen jár. A zászlókhoz tartozó rudak és kereszttartók rendelhetők fából, alumíniumból, műanyagból és egyéb fémekből.
Egyéb kiegészítők: Zászlócsúcsok, Kötelek, Szélforgók, Karikák, Felfogatók, Nehezékek.

Világítótábla

Világítótábla

Világítása megoldható fénycsővel, neonnal, vagy LED-del. Ezek közül a LED-es táblák fogyasztása a legkedvezőbb, így jóval hosszabb a fényforrás élettartama. A tábla bármilyen méretben vagy formában készíthető, plexi előlappal és vinyl fóliával. Jó hőtűréssel rendelkezik, így a dekoráció hosszú távon is látványos marad.

Vissza

Autó dekorációk

Landingpage-jobbranyil

Vitorla logózás