Étterem? Szálloda? Apartman?

Ez esetben a legjobb helyen jár! Cégünk feladata, hogy az Ön vállalkozásának olyan szolgáltatásokat és termékeket alakítsunk ki, melyek türközik minőségre való törekvéseit, és kiemelkedő mértékben tesznek eleget vendégei számára!

Vendéglátós reklámeszközök

Étlap / Itallap

Az étlap és itallap éttermed számára olyan, akár egy termékkatalógus. Tükröznie kell az étterem hangulatát, színvonalát, megjelenését. Könnyen olvashatónak kell lennie, átláthatónak és nyelvtanilag helyesnek. Mindezek mellett legyen strapabíró, sok esetben könnyen cserélhető belső tartalmi résszel. Számtalan variáció létezik az étlapok technikai megoldására és arculatára. Mi ennek megtervezésében, kivitelezésében nyújtunk segítséget!

Feltöltés alatt
Feltöltés alatt

Szórólap

Flyer, plakát, szórólap, gyakorlatilag egy és ugyanazon jelentésű szavak, grafikai termékek. A céljuk felhívni a figyelmet rendezvényeidre, legyen az borvacsora, koncert, grill party, születésnap. Legtöbb esetben ma már nem kerül nyomtatásra az elkészült kreatív, csak on-line kerül terjesztésre. Ám ha menet közben mégis meggondolnád magad, és nyomtatnál belőle pár darabot, nem probléma, mert minden grafikai tervezésünk vektorosan, nyomdai formátumban készül el!

Plakát

Induló cége hirdetésre szorul?! Vagy egy aktuális kedvezményt szeretne a köztudatba égetni?! A plakátok különböző méretekben segítséget nyújthatnak erre a kérdésre. Előnyei, hogy olcsó, könnyen felhasználható informatív praktika.

Feltöltés alatt
Feltöltés alatt

Világítótábla, neonfelirat

Szeretne kitűnni a tömegből mikor leszáll az éj?! Ezek a termékek látványos megoldást jelentenek éjjel is!