NYOMDAÜGYNÖKSÉG

Tanácsadás, megfelelő nyomda választása

Időszakos kiadványok, katalógusok, magazinok, és újságok tervezését és gyártását is vállaljuk, rövid lefutási időn belül!

20 éves kreatív grafikai tapasztalattal a hátunk mögött, munkánk során 32 partnernyomdával építettünk ki jól működő, szakmai kapcsolatot, mondhatni, nyomdaügynökség státuszba léptünk. Tudjuk, melyik nyomda, milyen termék gyártásában a legerősebb, leghatékonyabb, leggyorsabb, ismerjük a legversenyképesebb árakat. Ezt a felgyülemlett szakmai tapasztalatot nem akarjuk megtartani magunknak, a nyomdaügynökség segíteni szeretné az Ön cégének munkáját is.

Nyomdaügynökség

ÉRDEKLŐDJÖN ÁRAINK IRÁNT

A nyomdaügynökség szolgáltatásai közé tartozik: egy és kétoldalas névjegykártya, szórólapok, ajándék kártyanaptár, plakátok, prospektusok, céges levélpapír, hajogatható francia leporellók, stancolt dossziék/mappák, meghívó és üdvözlőlap nagy tételben, spirálozott információs füzetek, falinaptárak és egyén vállalkozást segítő kiadványok.

Kérjen árajánlatot az info@reklamkovacs.hu email címen a  legjobb lehetőségekkel kapcsolatban!

Digitális nyomda
Másolás
Laminálás
Spirálozás
Ofset nyomda
Kötészet
Nyomdaügynökség
CD-DVD

Digitális nyomdai megoldások

Fekete-fehér és színes nyomtatást biztosítunk korszerű gépekkel. 80 gr-os ofset papírtól, 350 gr-os kartonig rendelhet minőségi kreatív termékeket.

Referenciák megtekintésére itt van lehetőség:

Egy kis nyomdai segédlet

Ha új vagy még a nyomtatás, grafika és kiadványok terén, ám szeretnél rendelni kisebb, vagy nagyobb tételben, akkor árajánlat kalkulásához a nyomdaügynökség szakembereinek a következő adatokra lesz szüksége:

  1. Méretek
  2. Oldalszám
  3. Színnyomás
  4. Anyag
  5. Példányszám
  6. Kötészet

Ha viszont még nem alakult ki konkrét elképzelésed, akkor fordulj hozzánk bizalommal, mert a szakképzett munkatársak minden problémádra tanácsot adhat a kivitelezéssel kapcsolatban.