IGÉNYES ÉS EGYSÉGES ARCULATTERVEZÉS

Vállalkozásának vizuális megjelenése

A sikeres cégek egyik alapfeltétele

Cégünk számára rendkívül fontos az igényes és egységes arculattervezés kialakítása ügyfeleink számára minden területen! Kérjen árajánlatot az info@reklamkovacs.hu email címen arculat tervezés lehetőségeivel kapcsolatban!

Arculattervezés

“Miért fontos a céges arculat?! Tényleg kell-e Önnek arculattervezés?!”

Egy jól megtervezett arculat fontossága abban rejlik, hogy megjegyezzék, megismerjék a cége mögött rejtőző színvonalat. Az ügyfelek és partnerek első körben a vállalkozás jól megtervezett arculatával találkoznak, a logóban, a névjegykártyán, céges borítékon és levélpapíron, valamint egyéb arculat- és reklámhordozókon.

Egy vállalkozás jól kialakított arculata prezentálja annak mérvadó értékeit, céges filozófiáját és hosszútávú terveit. Az Ön arculatának jól strukturált tervezése során, a cél, egy összefogó egységes kép megalkotása. Ebben, tapasztalt szakembereink segítségére lesznek. Ez egy többrétű aprólékos folyamat, melynek előrehaladtával, eggyel közelebb kerülhet vágyai megvalósításához.

Piackutatás

Piackutatás

Feltérképezzük az Ön cégét, versenytársaival összevetve. Az adatgyűjtés során megismerkedünk termékeivel, szolgáltatásaival, biztosítva a minőségi munkafolyamatot. Elemezzük profilját és célkitűzéseit, megkönnyítve a tervezési folyamatokat.

Ötletelés

Ötletelés és Skiccelés

A kreatív elmélkedés leendő logójáról és tervezetek készítése az Ön cégének irányelveit követő minták alapján. Ezt követően közös konzultálás folyik, a lehetséges szín- és formavilág tekintetében, majd következhet a gépi tervezés.

Logó tervezés

Grafikai tervezés

Az elkészült skiccekből elkészítünk Önnek pár lehetséges variációt, profi számítógépes eszközeink segítségével. Célunk minőséget teremteni, ami az igényeit kielégíti és cégét erősíti. A tervekből alkotunk élethű látványterveket is, ami hasznos eszköz a döntéshozásban.

Konzultálás a tervezésről

Konzultáció, módosítások

A bemutatott látványtervek alapján, két irányvonal lehetséges. Az egyik, ha tud választani az eddigi tervek közül, ami azt jelenti, hogy egyből sikerült megalkotnunk elképzeléseit. A másik lehetőség, hogy tud választani terveinkből, amin esetleges módosításokat igényel.

Arculat véglegesítése

A kialakult arculat véglegesítése

Szüksége lehet további arculati elemekre, amelyek vállalkozásának felélénkítését segítik. (Pl. igényes katalógusok, prospektusok, weboldal vagy webshop, névjegykártya, szórólap, plakát, bélyegző, boríték és levélpapír, dosszié, mappa, munkaruha, formanyomtatványok, óriástábla, autómatrica vagy üzletdekor, reklámeszközök és reklámajándék, golyóstoll, bögre, pendrive)

Vissza

Reklámajándék

Landingpage-jobbranyil

Weboldaltervezés