HATÁSOS REKLÁMDEKORÁCIÓK

Felmérés, Tervezés, Kihelyezés

Szezonális vagy hosszútávú reklámdekor

Cégünk számára rendkívül fontos az igényes és egységes reklámdekoráció kialakítása ügyfeleink számára minden területen! Kérj árajánlatot az info@reklamkovacs.hu email címen kreatív és egyedi dekorációs igényeiddel kapcsolatban!

Reklámdekoráció

Sok lehetőséget kínálunk dekorációs termékeinkből, melyek garantáltan fellendítik vállalkozásod!
Bízd ránk üzleted, járműved egységes dekorációját, valamint ha szükséged van hirdető felületekre, nálunk mindent megtalálsz egy helyen!

(Üzletdekoráció, 2D – 3D autófóliázás, Óriás tábla, Reklámtábla, Világító tábla, Megállító tábla, Nyitva-Zárva tábla, Eladó tábla, Anyagában színes feliratok, Cégér, Fríz, 3D dekoráció, XPS lapok, XPS tábla 3D, Bolt dekoráció, Széles formátumú nyomtatás, Roll Up, Zászló, Molinó, Banner, Címke, Matrica, Műgyanta matrica, 3D matrica, Biztonsági fólia, Vinil fólia, OneVision fólia, Blacklight fólia, Citylight átvilágítható fólia, Mágnesfólia, Homok fúvott fólia, Lamináló fólia, Krétafólia, Információs tábla, Információs rendszer)

Üzlet dekoráció

Üzlet dekoráció

Reklámdekoráció elképzeléseiddel, terveiddel fordulj hozzánk, mert mi segítünk megalkotni a megálmodott dekorációt a kezdeti aprólékos felmérésektől kezdve, a grafikai tervezésen át, egészen a végső kihelyezésig! Bízd ránk üzleted modern megjelenését! Arculatörző, látványos (és ami a legfontosabb) vendégcsalogató design ötletekkel látjuk el céged.

Jármű dekoráció

Autó dekoráció

Reklámdekorációs lehetőségek:
• Részletes tanácsadás és megbeszélés
• Precíz felmérés
• Grafikai tervezés
• Látványtervek küldése
• Módosítások, variációk
• Nyomdai gyártás
• Autódekoráció (Dekorációs kivitelezés)

Keretes plakát

Keretes Plakátok

Egy szép hirdetést, képet, vagy plakátot könnyedén feldobhatsz egy szép kerettel, mellyel nerősíti műved mondanivalóját, így a reklámodra még több figyelem összpontosulhat.
Reklámeszközöd kerete készülhet fából, fémből, üvegből, műanyagból.

Óriás tábla

Óriás tábla

Az óriás táblák tulajdonképpen acélszerkezetes nagyméretű reklámeszközök, melyek használhatók konkurencia ellen, új projektek bemutatására, útbaigazításra, és általános hirdetésekre. A felhelyezett dekoráció hosszú távon is tartós, viszont ha az ügyfelek igényei azt kívánják, akkor könnyen cserélhető. Webes kampányok esetén is kiváló figyelemfelkeltő megoldás!

Roll-up dekoráció

Roll-up

Ha beltéri reklámeszközre van szükséged, akkor a Roll-up megfelelő választás. Kiváló vizuális megjelenést kínál cégednek, könnyen szállítható, mivel a grafikát a roll-up testbe egyszerűen feltekerheted. A roll-up filmet csak egyszer kell megvenni, mivel a grafika bármikor cserélhető. Alkalmas információs felületnek, dekorációs eszköznek, prezentációhoz, vagy termékbemutatókhoz egyaránt.

Reklámtábla

Reklámtábla

Kisméretű üzleti dekorációs eszközöktől, egészen az óriás méretű hirdető táblákig, nálunk mindenre van megoldás. Gazdaságos, könnyen előállítható dekor kellékek, melyek látványosan és egyszerűen közlik szolgáltatásaidat. Minőség és ár-érték arányban az egyik legmegfelelőbb eszköz a reklámgrafikai választékból. Reklámtábla készíthető vaslemezből, műanyagból, és plexiből.

Megállítótábla

Megállítótábla

Hasznos dekorációs kellék, ha szeretnéd, hogy felfigyeljenek üzletedre. A legmegfelelőbb tábla anyagi minőségét meghatározza, hogy milyen helyszínen kívánod elhelyezni. Készülhet fából, alumíniumból, műanyagból. Ha gyakran változó üzeneteket szeretnél, vagy napi áraid módosulnak, akkor kréta fóliával is rendelhető. Alkalmazható boltokban, irodaházakban, üzletekben, bárhol ahol szeretnél tájékoztatást nyújtani ügyfeleid részére.

Zászlók

Zászló

Szükséged van dekorzászlókra? A nemzeti zászlók, asztali zászlók, beltéri dekorációk, strandzászlók és a hozzá tartozó rudak, kiegészítők nálunk mind beszerezhetők. A zászlóhoz tartozó rud és kereszttartó rendelhető fából, alumíniumból, műanyagból és egyéb fémekből.
Egyéb kiegészítők is kaphatók: Zászlócsúcsok, Kötelek, Szélforgók, Karikák, Felfogatók, Nehezékek.

Világítótábla

Világítótábla

A termék világítása megoldható fénycsővel, neonnal, vagy LED-del. Ezek közül a LED-es táblák áram fogyasztása a legkedvezőbb, így jóval hosszabb a fényforrás élettartama. A tábla bármilyen méretben vagy formában készíthető, plexi előlappal és vinil fóliával. Jó hőtűréssel rendelkezik, így a dekorációd hosszú távon is látványos marad.

Vissza

Autódekoráció

Landingpage-jobbranyil

Vitorla logózás