Cégünk számára rendkívül fontos az igényes és egységes dekoráció kialakítása ügyfeleink számára minden területen!

Sok lehetőséget kínálunk dekorációs termékeinkből, melyek garantáltan fellendítik vállalkozását!

Bízza ránk üzletének, járműveinek egységes dekorációját, valamint ha szüksége van hirdető felületekre, nálunk megtalál mindent egy helyen!
(Autódekoráció, Üzletdekoráció, 3D autófóliázás, Tábla, Reklámtábla, Világító tábla, Világító doboz, Világító betűk, Dobozbetűk, Eladó tábla, Projekttábla, Felirat, Cégér, Fríz, Üzlet dekoráció, Bolt dekoráció, Széles formátumú nyomtatás, Megállító tábla, Roll Up, Zászló, Molinó, Banner, Címke, Matrica, Műgyanta matrica, 3D matrica, Biztonsági fólia, Vinil fólia, OneVision fólia, Backlight fólia, Citylight átvilágítható fólia, Autómágnes, Mágnesfólia, Homok fúvott fólia, Homokfújás, Lamináló fólia, Krétafólia, Krétával írható, Információs tábla, Információs rendszer)

Üzlet és autó dekoráció

Üzlet dekoráció

Minden vállalkozó, aki egy üzlethelyiséget birtokol, átjárja az az érzés, amit a benne rejlő lehetőségek széles tárháza nyújt számára.
Elképzeléseivel, terveivel forduljon hozzánk, mert mi segítünk megalkotni a megálmodott dekorációt a kezdeti aprólékos felmérésektől kezdve, a grafikai tervezésen át, egészen a végső installációig!

Üzlet dekoráció
Autó dekoráció
Jármű dekoráció

Autó dekoráció

• Szeretné megvédeni járműve fényezését?
• Megunta autója egyszerű kinézetet?
• Szeretné reklámfelületté alakítani járművét
vállalkozása számára?
Járműdekoráció és 3D autófóliázás egyaránt lehetséges!

Akkor nálunk a helye!

Amit ajánlunk:
• Részletes konzultáció
• Felmérés
• Grafikai tervezés
• Látványtervek küldése
• Módosítások, variációk
• Nyomdai gyártás
• Autódekoráció (Dekorációs kivitelezés)

Keretes Plakátok

Egy szép hírdetést, képet, vagy plakátot könnyedén feldobhat egy szép kerettel, mellyel nyomatékosíthatja művének mondanivalóját, így reklámjára mégtöbb figyelem összpontosulhat.
Nálunk készíthet keretet reklámeszközének fából, fémből, üvegből, műanyagból, stb.

Keretes plakát
Óriás tábla

Óriás tábla

Az óriás táblák tulajdonképpen acélszerkezetes nagyméretű reklámeszközök, melyek használhatók konkurencia ellen, új projektek bemutatására, útbaigazításra, és általános hirdetésekre. A felhelyezett dekoráció hosszú távon is tartós, viszont ha az ügyfelek igényei azt kívánják, akkor könnyen cserélhető.

Roll-up

Ha beltéri reklámeszközre van szüksége, akkora Roll-up megfelelő választás. Kiváló vizuális megjelenést kínál cégének, könnyen szállítható, mivel a grafikát a roll-up testbe egyszerűen feltekerheti. A roll-up filmet csak egyszer kell megvenni, mivel a grafika bármikor cserélhető. Alkalmas információs felületnek, dekorációs eszköznek, prezentációhoz, vagy termékbemutatókhoz is egyaránt.

Roll-up dekoráció
Reklámtábla

Reklámtábla

Kisméretű üzleti dekorációs eszközöktől, egészen az óriás méretű hirdető táblákig, nálunk mindenre van megoldás. Gazdaságos, könnyen előállítható dekor kellékek, melyek látványosan és egyszerűen demonstrálják mondanivalóját. Minőség és ár-érték arányban az egyik legmegfelelőbb eszköz a reklámgrafika területén.
Reklámtábla készíthető vaslemezből, műanyagból, és plexiből.

Megállítótábla

Hasznos dekorációs kellék, ha szeretné, hogy felfigyeljenek reklámjára. Az Ön számára legmegfelelőbb tábla anyagi minőségét meghatározza, hogy milyen helyszínen kívánja elhelyezni. Készülhet fából, alumíniumból, műanyagból, vagy kréta fóliával is rendelhető. Alkalmazható boltokban, irodaházakban, üzletekben, és olyan területeken, ahol szeretne figyelemfelkeltő tájékoztatást nyújtani ügyfelei részére.

Megállítótábla
Zászlók

Zászló

Nálunk mindent megtalál egy helyen. Ha szüksége van dekorzászlókra, nemzeti zászlókra, asztali zászlókra, beltéri dekorációkra, strandzászlókra és a hozzá tartozó rudakra, kiegészítőkre, jó helyen jár. A zászlókhoz tartozó rudak és kereszttartók rendelhetők fából, alumíniumból, műanyagból és egyéb fémekből.
Egyéb kiegészítők: Zászlócsúcsok, Kötelek, Szélforgók, Karikák, Felfogatók, Nehezékek.

Világítótábla

A megállítótábla lehet egy, vagy két oldalon megvilágított reklámtábla. Világítása megoldható fénycsővel, neonnal, vagy LED-del. Ezek közül a LED-es táblák fogyasztása a legkedvezőbb, így jóval hosszabb a fényforrás élettartama. A tábla bármilyen méretben vagy formában készíthető, plexi előlappal és vinyl fóliával. A vinyl jó hőtűréssel rendelkezik, így a dekorációhoz felhasznált nyomat hosszú távon is látványos marad.

Világítótábla

Vissza

Autó dekorációk

Landingpage-jobbranyil

Vitorla logózás