WEBOLDALTERVEZÉS

Tanácsadás, Tervezés, Programozás, Statisztikák

Reszponzív és modern weboldaltervezés, ami hatékony eszközévé válhat cégének fellendítésekor és fel veszi a versenyt a konkurenciákkal!

Ha egy jó weboldalnál többre van szüksége

Weboldaltervezés

Miben segíthetünk?!

Célunk olyan reszponzív és modern weboldalak készítése, melyek hatékony eszközeivé válnak, cége fellendítésének! Még nem rendelkezik weboldallal? Esetleg igen, de nincs megelégedve vele, vagy bővítené a régit? Bízza ránk a tervezés folyamatát, kérjen árajánlatot az info@reklamkovacs.hu email címen!

A mi dolgunk az, hogy ezekben Önt segítsük! Olyan weboldalt készítünk Önnek, ami minden igényét kielégíti és vállalkozását is felturbózza. Dinamikus és statikus weboldalt egyaránt vállalunk.

Miért van szüksége profi webes megjelenésre?

Évekkel ezelőtt még a szórólapok, óriásplakátok, és újsághirdetések az első helyen szerepeltek reklámja legjobb eszközeiként, ám ma már a webes jelenlétnél nincs fontosabb, mivel a leendő vásárlók túlnyomó része manapság a számára érdekes termékekkel kapcsolatban a számára weboldalak között keresgél először. A vásárlók jelentős része a megnyerő weboldaladat kutatja fel először!

Domain név választás

Domain név foglalás

A weboldalak sikere és minősége, egy egyedi, erős domain név választásával kezdődik. Ha ez a név könnyen megjegyezhető hangzatos és könnyen megtalálható, máris közelebb van a célhoz! Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Webes tervezés

Tervezés/Design

Egy kidolgozott cégarculat formai jellegzetességei, rendkívül megkönnyítik a kezdeti irányvonalak kidolgozását. Megtervezzük és kidolgozzuk az elképzeléséhez méltó weblapot. A tervezés a weboldal szerkezetének kialakításával kezdődik.

Programozás

Programozás/Tartalom

Ha kidolgozott látványtervek elkészültek, és közös konzultáció után az ügyfél megfelelőnek találja, megkezdődik a weboldal programozásának folyamata, valamint a szöveges és képi elemek beágyazása.

Webszerver

Tárhely biztosítás

Ha csak egy ismertető jellegű, általános oldalt szeretne, akkor elegendő egy ingyenes tárhelyet használni, ám ha fontos céljai vannak hosszú távon, akkor érdemes a haladó webszervereket választani, melyeknek költsége hamar megtérül.

Kereső optimalizálás

Keresőoptimalizálás

A (SEO) szerepe az új weboldalak születésekor azért fontos, mert célja az, hogy a minél hamarabb honlapjára irányítsa ügyfeleit, vásárlóit. A Google-ben való elhelyezkedés javulását, a megfelelő metadatokkal, opcionális kulcsszavakkal, és a keresőmotorokban való megjelenési ráta módosításával éri el.

Vissza

Reklámajándék

Landingpage-jobbranyil

UV nyomtatott termékek