Egyedi logóval ellátott vitorlát szeretnél?

Felmérés, Tervezés, Kivitelezés

Design vitorlák rendelhetők egyedi grafikával hajósok számára. Minőségi reklámfelület, impozáns látvány!

Vitorla rajz

Akár két oldalon és teljes felületén nyomtatott vitorlák tervezésével, kivitelezésével kapcsolatban, keress minket! Válassz egy teljesen egyedülálló megoldást, hogy hajód kitűnjön a többi közül!

Cégünk és vitorladekorációs partner műhelyünk által kifejlesztett technológia elősegíti, hogy a latni (a vitorla hátsó élének vagy az egész vitorla formatartásának segítségét szolgáló, a vitorlára varrott tasakokba való, általában műanyagból készülő lap), a reffek (a vitorla­felület csökkentésére szolgáló eszközök) és a a vitorla további elemei (Első él, alsó él, hátsó él, töviglatni, klemm, halfej, ringli, trimmzsinór) ne legyenek láthatóak, így a látványos grafika még könnyebben megadhatja a kívánt vizuális élményt!

Vitorlalogó tervezés folyamata

Konzultálás a tervezésről

Nálunk az ügyfél igényei az elsők

Az általunk tervezett és kivitelezett vitorladekorációk igazán impozáns megjelenést biztosítanak hajója számára. Kiváló reklámfelület cége vagy szponzora reklámozására. Mi segíthetünk!
Fordulj hozzánk bizalommal! Mindenben készséggel állunk rendelkezésedre!

Vitorla design tervezés

A minőség a tervezéssel kezdődik

A részletes konzultáció után, megkezdjük a tervezés fázisait. Feltérképezzük igényeidnek megfelelően a legjobb megoldást, melynek során megtervezzük a elképzeléseidnek megfelelő grafikai struktúrát, ezután a Te döntéseidre bízzuk a további módosítások szükségességét!

Vitorla logózás és kivitelezés

A kivitelezés gyümölcsöző

Sok munkát és időt megspórolhatunk magunknak, ha a végső dekorációs kivitelezés előtt elkészítjük a tervezett nyomatok, illetve a vitorla látványtervét. Ezek segítségével, időt takaríthatunk meg, valamint kiküszöbölhetjük a esetleges hibalehetőségeket!

Vitorla logózás

A végeredmény magáért beszél

Elégedett ügyfeleink, számunkra nagyon fontosak, mivel további munkánk során arra késztetnek, hogy az eddig kialakult és megszokott minőségből sose adjunk alább!
Sőt, még nagyobb kihívásokra késztetnek minket!

Referenciák

Vitorla logózás

A Kristinus borbirtok részére vegyes technikával logózott vitorla. Különlegessége a 7 méteres fotórealisztikus UV nyomtatott Balaton sziluett.
Megvalósítás: 2016. május

Vitorla logózás

A Pirates of Keszthely flotta részére tervezett vitorlanyomat.

Megvalósítás: 2014. augusztus

Vissza

Reklámdekoráció

Landingpage-jobbranyil

Arculattervezés