Hasznos reklámeszközök vendéglátáshoz

Étterem. Szálloda. Üzlet. Apartman.

A legjobb helyre érkeztél. Kiemelt termékeinkkel javíthatsz üzleted megjelenésén és fontos céges információk közlésében.
Kérj árajánlatot info@reklamkovacs.hu email címünkre írva, a vendéglátós reklámeszközökkel kapcsolatos kreatív megoldásokkal kapcsolatban!

Vendéglátós reklámeszközök
étlap itallap

Étlap / Itallap

Az étlap és itallap éttermed számára olyan, akár egy termékkatalógus. Tükröznie kell az étterem hangulatát, színvonalát, megjelenését. Könnyen olvashatónak kell lennie, átláthatónak és nyelvtanilag helyesnek. Mindezek mellett legyen strapabíró, sok esetben könnyen cserélhető belső tartalmi résszel. Számtalan variáció létezik az étlapok technikai megoldására és arculatára. Mi ennek megtervezésében, kivitelezésében nyújtunk segítséget!

szórólap

Szórólap

Flyer, plakát, szórólap, gyakorlatilag egy és ugyanazon jelentésű szavak, grafikai termékek. A céljuk felhívni a figyelmet rendezvényeidre, legyen az borvacsora, koncert, grill party, születésnap. Legtöbb esetben ma már nem kerül nyomtatásra az elkészült kreatív, csak on-line kerül terjesztésre. Ám ha menet közben mégis meggondolnád magad, és nyomtatnál belőle pár darabot, nem probléma, mert minden grafikai tervezésünk vektorosan, nyomdai formátumban készül el!

Keretes plakát

Plakát

Induló céged hirdetésre szorul?! Vagy egy aktuális kedvezményt szeretnél a köztudatba égetni?! A plakátok különböző méretekben segítséget nyújthatnak erre a kérdésre. Előnye, hogy olcsó, könnyen felhasználható informatív praktika.

Világítótábla

Világítótábla, neonfelirat

Szeretnél kitűnni a tömegből mikor leszáll az éj?! Ezek a termékek látványos megoldást jelentenek éjjel is!