SZÉLLEL SZEMBEN

Felmérés, Tervezés, Kivitelezés

Design vitorlák rendelhetők egyedi grafikával hajója számára, minőségi reklámfelület valamint impozáns látvány!

Vitorla rajz

Akár két oldalon és teljes felületén nyomtatott vitorlák tervezésével, kivitelezésével kapcsolatban, keressen minket! Válasszon egy teljesen egyedülálló megoldást, hogy hajója kitűnjön a többi közül!

Cégünk és vitorladekorációs partner műhelyünk által kifejlesztett technológia elősegíti, hogy a latni (a vitorla hátsó élének vagy az egész vitorla formatartásának segítségét szolgáló, a vitorlára varrott tasakokba való, általában műanyagból készülő lap), a reffek (a vitorla­felület csökkentésére szolgáló eszközök) és a a vitorla további elemei (Első él, alsó él, hátsó él, töviglatni, klemm, halfej, ringli, trimmzsinór) ne legyenek láthatóak, így az látványos grafika még könnyebben megadhatja a kívánt vizuális élményt!

TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

Konzultálás a tervezésről

Nálunk az ügyfél igényei az elsők

Az általunk tervezett és kivitelezett vitorladekorációk igazán impozáns megjelenést biztosítanak hajója számára. Kiváló reklámfelület cége vagy szponzora reklámozására. Mi segíthetünk!
Forduljon hozzánk bizalommal! Mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Vitorla design tervezés

A minőség a tervezéssel kezdődik

Az részletes konzultáció után, megkezdjük a tervezés fázisait. Feltérképezzük igényeinek megfelelően a legjobb megoldást, melynek során megtervezzük a elképzeléseinek megfelelő grafikai struktúrát, ezután az Ön döntéseire bízzuk a további módosítások szükségességét!

Vitorla logózás és kivitelezés

A kivitelezés gyümölcsöző

Sok munkát és időt megspórolhatunk magunknak, ha a végső dekorációs kivitelezés előtt elkészítjük a tervezett nyomatok, illetve a vitorla látványtervét. Ezek segítségével, időt takaríthatunk meg, valamint kiküszöbölhetjük a esetleges hibalehetőségeket!

Vitorla logózás

A végeredmény magáért beszél

Elégedett ügyfeleink, számunkra nagyon fontosak, mivel további munkánk során arra késztetnek, hogy az eddig kialakult és megszokott minőségből sose adjunk alább!
Sőt, még nagyobb kihívásokra késztetnek minket!

REFERENCIÁNK A NYÍLT VÍZEN

A felvételek Balatonlellén készültek, 2016.07.09. /Dixi 30-as/
Akár Két oldalon, Teljes felületén, Nyomtatott, Emblémázott Vitorlák Tervezése és Kivitelezése

További referenciánk

Vitorla logózás

Kristinus borbirtok részére vegyes technikával logózott vitorla. Különlegessége a 7 méteres fotórealisztikus UV nyomtatott Balaton sziluett.
Megvalósítás: 2016. május

Vitorla logózás

A Pirates of Keszthely flotta részére tervezett vitorlanyomat.

Vissza

Reklámdekoráció

Landingpage-jobbranyil

Arculattervezés